Segala cadangan, perkongsian, komen, kritikan membina, teguran atau apa juga respons kepada pihak penulis, bolehlah diajukan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com. Terima kasih atas kunjungan...

Konvokesyen Graduan PISMP IPG Kali Kedua di PICC 2012

Posted by Ahsfantasy Ryu Selasa, Mac 13 27 Buah Fikiran Pengunjung
Rasa nak cerita panjang tentang konvokesyen ni tapi perut rasa lapar pula. Nah, saya letak gambar dulu dan ucapan setinggi-tinggi tahniah buat senior-senior yang telah menamatkan pengajian pada tahun 2011. Semoga berjaya dalam mendidik anak bangsa kita dengan cemerlang.

Konvokesyen kali ni macam tahun lepas, menggabungkan seramai 2397 graduan daripada 27 IPG seluruh Malaysia di Pusat Konvensyen Antaranbangsa Putrajaya. Istiadat konvokesyen diadakan selama 3 hari bermula 12 hingga 14 Mac 2012. Semoga selamat semuanya.

Tahniah:

27 Buah Fikiran Pengunjung:

Catat Ulasan

Penulis mengalu-alukan sebarang perkongsian maklumat, komen, cadangan penambahbaikan, dan respons untuk untuk meningkatkan mutu kandungan dan penulisan di blog ini. Hantarkan maklum balas melalui ruangan komen atau emelkan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com.

Jangan lupa untuk menjadi pengikut setia, klik 'FOLLOW' sekarang! (◕‿◕)

...Tulisan Rakan Blogger