Segala cadangan, perkongsian, komen, kritikan membina, teguran atau apa juga respons kepada pihak penulis, bolehlah diajukan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com. Terima kasih atas kunjungan...

Hari Terakhir Bersama Kesayangan Saya

Posted by Ahsfantasy Ryu Jumaat, April 27 7 Buah Fikiran Pengunjung
Macam-macam titik terlakar pada kanvas Mac dan April pada tahun ini. Segalanya tertumpah di Cameron Highlands. Macam-macam kenangan, pengajaran, pahit dan manis yang terpaku. Kata orang, lain padang, lain belalang. Macam tu jugalah bila kita berada di tempat orang. Seoronok, dapat merasa iklim yang berbeza.
Guru-guru yang sangat peramah dan murid-murid yang selalu memberikan komitmen yang terbaik sangat sukar untuk ditinggalkan. Rasa tertaut. Ukhuwah itu indah. Semuanya memberikan kesan, berat hati untuk meninggalkan.

P/s: Selamat tinggal Ringlet, Jumpa lagi Julai nanti.

7 Buah Fikiran Pengunjung:

Catat Ulasan

Penulis mengalu-alukan sebarang perkongsian maklumat, komen, cadangan penambahbaikan, dan respons untuk untuk meningkatkan mutu kandungan dan penulisan di blog ini. Hantarkan maklum balas melalui ruangan komen atau emelkan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com.

Jangan lupa untuk menjadi pengikut setia, klik 'FOLLOW' sekarang! (◕‿◕)

...Tulisan Rakan Blogger