Segala cadangan, perkongsian, komen, kritikan membina, teguran atau apa juga respons kepada pihak penulis, bolehlah diajukan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com. Terima kasih atas kunjungan...

Cuti-Cuti Malaysia; Jom Jelajah Utara!

Posted by Ahsfantasy Ryu Jumaat, Mei 11 22 Buah Fikiran Pengunjung
Hajat di hati cuti semester kali ini nak ke Utara Malaysia. Lama benar tak jejak ke sana. Dapat menapak di Perlis dan Kedah dua tiga hari pun dah cukup. Kata orang, Kedah dengan Kelantan ni ada keserasian. Manalah tahu dapat jodoh ada di sana. Kan?
Pasangan ini lagi menguatkan saya untuk ke sana. Teringin sangat nak ke kenduri kawan saya ni. Geng kacip sebab praktikal sama-sama dahulu. Puan Nor Khairiah ni dah diijab kabul dengan Muhamad Asyraf ni Mac lalu. Harap berbahagia hingga ke syurga. Kalau ada kesempatan nak juga ke rumah roomate saya. Alang-alang ke utara orang kata. Walau bagaimanapun, semuanya bergantung kepada keadaan. Harapnya segala urusan dipermudahkan.
Bila tiba masanya cuti sekolah, banyaklah kendurinya. Sepupu-sepapat, senior-senior, kawan rapat masa budak-budak, geng bola tampar. Mohon maaf jika undangan tak disempurnakan. Saya sentiasa mendoakan kebahagiaan kalian dan semoga majlis yang dilaksanakan nanti berjalan lancar.

P/s: Sedang menyeru roh ulangkaji, peperiksaan akhir semester menghampiri, ada beberapa hari lagi.

22 Buah Fikiran Pengunjung:

Catat Ulasan

Penulis mengalu-alukan sebarang perkongsian maklumat, komen, cadangan penambahbaikan, dan respons untuk untuk meningkatkan mutu kandungan dan penulisan di blog ini. Hantarkan maklum balas melalui ruangan komen atau emelkan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com.

Jangan lupa untuk menjadi pengikut setia, klik 'FOLLOW' sekarang! (◕‿◕)

...Tulisan Rakan Blogger