Segala cadangan, perkongsian, komen, kritikan membina, teguran atau apa juga respons kepada pihak penulis, bolehlah diajukan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com. Terima kasih atas kunjungan...

Musim Peperiksaan Tiba Lagilah Mummy!

Posted by Ahsfantasy Ryu Isnin, Mei 14 24 Buah Fikiran Pengunjung
15 hingga 24 Mei nanti bermulalah pertarungan hebat dengan diri sendiri dalam melawan sikap malas ulangkaji. Lebih tepatnya, belajar. Sebab dalam semester ini saya masih belum pegang buku, pergi kuliah pun main-main. Memang perangai macam nak minta pelempang laju-laju. Maaf. Maaf.

Ni orang tengah sibuk ulangkaji, saya masih mengada nak conteng blog. Jalan-jalan lepak di blog orang. Semester ni paling bermasalah bagi saya, dengan assignment dan proposal tunggang-langgang, dengan borang permohonan posting ditolak; memang haru. Tapi orang kata, kehidupan mesti diteruskan. Jadi, bergembiralah!
Kalau nak tengok gambar orang yang paling rajin, jenguk sini; http://cikgadisofficials.blogspot.com/2012/05/wordless-wednesday-3.html.

P/s: Doakan saya segalanya baik-baik sahaja.

24 Buah Fikiran Pengunjung:

Catat Ulasan

Penulis mengalu-alukan sebarang perkongsian maklumat, komen, cadangan penambahbaikan, dan respons untuk untuk meningkatkan mutu kandungan dan penulisan di blog ini. Hantarkan maklum balas melalui ruangan komen atau emelkan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com.

Jangan lupa untuk menjadi pengikut setia, klik 'FOLLOW' sekarang! (◕‿◕)

...Tulisan Rakan Blogger