Segala cadangan, perkongsian, komen, kritikan membina, teguran atau apa juga respons kepada pihak penulis, bolehlah diajukan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com. Terima kasih atas kunjungan...

Cara Tambah Nilai / Topup Broadband SKMM Celcom

Posted by Ahsfantasy Ryu Rabu, Ogos 1 16 Buah Fikiran Pengunjung
Memang bermasalah. Kalau nak topup tu mesti pening-pening lupa cara. Tengok sent items baru nak reti topup, macam budak tadika. Tak perlu nak meleret panjang puasa-puasa ni. Jom tengok cara nak topup Celcom Broadband SKMM 1 Malaysia.

TOPUP MELALUI PANGGILAN / CALL
Taip *122*masukkan nombor 16 digit# kemudian tekan call.

TOPUP MELALUI PESANAN / SMS
Taip REC nombor 16 digit kemudian tekan send ke 2888.

Kalau pergi ke 7Eleven, memang tak ada jual resit topup RM25 sekeping. Tak perlu risau bila kita topup banyak atau lebih daripada RM25 sebab baki selebihnya tu akan dibawa ke hadapan. 

P/s: Selamat berbuka !

16 Buah Fikiran Pengunjung:

Catat Ulasan

Penulis mengalu-alukan sebarang perkongsian maklumat, komen, cadangan penambahbaikan, dan respons untuk untuk meningkatkan mutu kandungan dan penulisan di blog ini. Hantarkan maklum balas melalui ruangan komen atau emelkan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com.

Jangan lupa untuk menjadi pengikut setia, klik 'FOLLOW' sekarang! (◕‿◕)

...Tulisan Rakan Blogger