Segala cadangan, perkongsian, komen, kritikan membina, teguran atau apa juga respons kepada pihak penulis, bolehlah diajukan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com. Terima kasih atas kunjungan...

Penempatan Guru IPG ke Sekolah Kebangsaan (SK) 2013

Posted by Ahsfantasy Ryu Rabu, Februari 6 18 Buah Fikiran Pengunjung
Penempatan guru-guru PISMP IPG ambilan Januari 2009 ke Sekolah Jenis Kebangsaan Cina dan Sekolah Jenis Kebangsaan Tamil secara interim telahpun diumumkan pada 16 Januari 2013 yang lalu. Kini, keputusan penempatan ke Sekolah Kebangsaan (SK) secara interim pula diumumkan pada 20 Februari 2013 dan 1 Mac 2013. Selepas daripada itu, tiada lagi panggilan untuk guru interim. Penempatan guru secara sah dikhabarkan akan diumumkan pada ** Mei 2013. Tertakluk kepada pindaan. Makin cepat, makin bagus.

Saya tak ada kabel. Cuma layan khabar angin sahaja. Jadi bila kenyataannya bercanggah, mohon jangan frust tertonggeng-tonggeng. Saya pun seperti anda, calon menunggu. :)

P/s: Jangan tanya kenapa penulis makin gemuk. makin bahagia barangkali :D

18 Buah Fikiran Pengunjung:

Catat Ulasan

Penulis mengalu-alukan sebarang perkongsian maklumat, komen, cadangan penambahbaikan, dan respons untuk untuk meningkatkan mutu kandungan dan penulisan di blog ini. Hantarkan maklum balas melalui ruangan komen atau emelkan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com.

Jangan lupa untuk menjadi pengikut setia, klik 'FOLLOW' sekarang! (◕‿◕)

...Tulisan Rakan Blogger