Segala cadangan, perkongsian, komen, kritikan membina, teguran atau apa juga respons kepada pihak penulis, bolehlah diajukan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com. Terima kasih atas kunjungan...

Titik Berat Antara Aku, Engkau dan Mereka

Posted by Ahsfantasy Ryu Jumaat, Februari 1 15 Buah Fikiran Pengunjung
Kau bahagia? Aku biasa-biasa sahaja.
Kau kecewa? Aku tak rasa apa-apa pun.

Kadang-kadang, hiruk pikuk marcapada memang akan buat aku, kau dan mereka rasa haru. Haru bila kita terlalu ghairah untuk peluk apa yang kita ingin. Terlalu dan keterlaluan. Sedangkan kita tahu dunia ini punya rumus yang tersendiri. Ghairah? Mungkin akan buat kau kalah. Deras? Mungkin bisa buat kau tewas. Setiap sesuatu itu pasti termaktub pada kadarannya. Itu yang selalu aku, kau dan mereka lupa.

Apa yang aku, engkau dan mereka rasa itu mungkin ada beda. Tapi barangkali kita boleh sentiasa selesa saat masing-masing cuba memahami seadanya.

P/s: Semua orang lagi sibuk dengan masing-masing hal.

15 Buah Fikiran Pengunjung:

Catat Ulasan

Penulis mengalu-alukan sebarang perkongsian maklumat, komen, cadangan penambahbaikan, dan respons untuk untuk meningkatkan mutu kandungan dan penulisan di blog ini. Hantarkan maklum balas melalui ruangan komen atau emelkan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com.

Jangan lupa untuk menjadi pengikut setia, klik 'FOLLOW' sekarang! (◕‿◕)

...Tulisan Rakan Blogger