Segala cadangan, perkongsian, komen, kritikan membina, teguran atau apa juga respons kepada pihak penulis, bolehlah diajukan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com. Terima kasih atas kunjungan...

Cara dan Panduan Isi Borang UPU 'Online' 2013 : STPM

Posted by Ahsfantasy Ryu Selasa, Mac 19 0 Buah Fikiran Pengunjung
Alhamdulillah, semalam keputusan STPM telahpun diumumkan. Harapnya apa yang diterima merupakan kesudahan yang terbaik buat semua. Perjalanan perlu diteruskan, selamat meneruskan kembara dan menjejakkan kaki ke menara gading. 

Untuk menentukan destinasi seterusnya yang kita fokuskan kepada UPU/IPTA, semua calon perlu nilai diri sendiri berdasarkan keputusan yang diperoleh juga. Bukan pilih apa yang kita mahu, tapi pilih apa yang kita mampu. Semak semula kelayakan kita. Berikut merupakan manual panduan yang mungkin akan dapat membantu kita membuat pilihan yang baik:

Muat turun Buku Panduan dan Surat Pekeliling Permohonan Kemasukan Ke IPTA bagi calon STPM dan STAM 2012 (Peringkat Ijazah)

P/s: Buntu? Jumpa kaunseling sekolah, insya-Allah mata kita terbuka.

0 Buah Fikiran Pengunjung:

Catat Ulasan

Penulis mengalu-alukan sebarang perkongsian maklumat, komen, cadangan penambahbaikan, dan respons untuk untuk meningkatkan mutu kandungan dan penulisan di blog ini. Hantarkan maklum balas melalui ruangan komen atau emelkan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com.

Jangan lupa untuk menjadi pengikut setia, klik 'FOLLOW' sekarang! (◕‿◕)

...Tulisan Rakan Blogger