Segala cadangan, perkongsian, komen, kritikan membina, teguran atau apa juga respons kepada pihak penulis, bolehlah diajukan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com. Terima kasih atas kunjungan...

Itupun Kalau Memang Dia Yang Dah Takluk Hati Kau

Posted by Ahsfantasy Ryu Khamis, November 7 2 Buah Fikiran Pengunjung
Kadang-kadang dia diam. Bukan sebab dia tak mahu ambil tahu. Cuma dia nak bagi kau waktu sebab dia tahu itu yang paling kau perlu. Bantu? Memang teringin dia nak bantu tapi setiap kali nak mengorak langkah, dia buntu. Sokongan. Kalau itu yang kau nak, setiap masa kau ada sokongan dia walau 24 jam langsung dia tak bagitahu, sentiasa dan selalu. 

Setiap gerak geri yang kau perlaku, endah dah macam tak laku; bukan dia tak mahu ambil tahu. Dia cuma menanti kau ujarkan dahulu. Kerna dia tahu sesuatu yang terpenting dalam hidup kau, pasti kau kan kongsikan bersama orang yang terpenting dalam hidup kau. Itupun kalau memang dia yang dah takluk hati kau.

P/s: Selamat kembali.

2 Buah Fikiran Pengunjung:

Catat Ulasan

Penulis mengalu-alukan sebarang perkongsian maklumat, komen, cadangan penambahbaikan, dan respons untuk untuk meningkatkan mutu kandungan dan penulisan di blog ini. Hantarkan maklum balas melalui ruangan komen atau emelkan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com.

Jangan lupa untuk menjadi pengikut setia, klik 'FOLLOW' sekarang! (◕‿◕)

...Tulisan Rakan Blogger