Segala cadangan, perkongsian, komen, kritikan membina, teguran atau apa juga respons kepada pihak penulis, bolehlah diajukan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com. Terima kasih atas kunjungan...

Kau Akan Cepat Terpengaruh Dengan Orang Terdekat

Posted by Ahsfantasy Ryu Isnin, November 18 2 Buah Fikiran Pengunjung
Sekarang macam ada sesuatu yang aneh.. Saya mula tertarik dan suka akan warna merah. Dulu- dulu memang saya suka sangat warna hijau epal dan ungu walaupun banyak barangan yang saya beli lebih kepada warna merah jambu. Mungkin benar apa kata orang, kita akan mudah terpengaruh dengan seseorang yang akrab dan seseorang yang kita kasihi.

Mungkin sebab orang yang akrab dengan saya tu suka warna merah, jadi saya pun turut sama sukakan warna tersebut. Dia tidak pernah memaksa saya untuk turut suka  dan tidak pernah belikan apa-apa barang berwarna merah untuk saya. Tapi saya dah mula suka merah !
Ya Allah, kurniakan kami pendamping hati yang baik-baik.

P/s: Ini cuma coret santai saat rehat di malam hari. :)
Kredit Gambar: GreenEyesOfRain

2 Buah Fikiran Pengunjung:

Catat Ulasan

Penulis mengalu-alukan sebarang perkongsian maklumat, komen, cadangan penambahbaikan, dan respons untuk untuk meningkatkan mutu kandungan dan penulisan di blog ini. Hantarkan maklum balas melalui ruangan komen atau emelkan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com.

Jangan lupa untuk menjadi pengikut setia, klik 'FOLLOW' sekarang! (◕‿◕)

...Tulisan Rakan Blogger