Segala cadangan, perkongsian, komen, kritikan membina, teguran atau apa juga respons kepada pihak penulis, bolehlah diajukan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com. Terima kasih atas kunjungan...

Sampai Satu Masa Kita Jatuh

Posted by Ahsfantasy Ryu Khamis, Mac 21 2 Buah Fikiran Pengunjung
leave, love, allah, you
Hidup ini susah nak kita duga. kadang-kadang kita rasa dekat dengan seseorang tu tapi sebenarnya jauh. Walau kita dapat capai dan genggam tangan dia tapi belum tentu hati dia kita dapat salami. Mungkin kita dapat buat dia ketawa tapi kita tak tahu apa makna senyumannya. Bila dia menangis kita sangka kita dapat memujuknya walhal kehadiran kita langsung tak disenanginya. Rencah dunia, kita tak tahu siapa kawan dan siapa lawan sehinggalah sampai satu masa kita jatuh, adakah tangan itu menghulurkan tangan atau kita ditinggalkan?

P/s: Orang hanya mampu meneka, tapi dalam hati tu hanya dia yang rasa.

2 Buah Fikiran Pengunjung:

Catat Ulasan

Penulis mengalu-alukan sebarang perkongsian maklumat, komen, cadangan penambahbaikan, dan respons untuk untuk meningkatkan mutu kandungan dan penulisan di blog ini. Hantarkan maklum balas melalui ruangan komen atau emelkan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com.

Jangan lupa untuk menjadi pengikut setia, klik 'FOLLOW' sekarang! (◕‿◕)

...Tulisan Rakan Blogger