Segala cadangan, perkongsian, komen, kritikan membina, teguran atau apa juga respons kepada pihak penulis, bolehlah diajukan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com. Terima kasih atas kunjungan...

Jom Hantar Surat Jawapan dan Wang Konvokesyen 2013 !

Posted by Ahsfantasy Ryu Jumaat, April 12 2 Buah Fikiran Pengunjung
Dalam kesempitan wang ni, memang nak kena minta simpati Mak Abah. Semua graduan perlu bayar RM 200 (untuk mereka yang menghadiri Majlis Konvokesyen) ataupun RM 100 (untuk mereka yang tidak hadir ke majlis tersebut). Rancangnya saya nak juga berada di sana jika diizinkan, Insya-Allah. Moga Allah permudahkan. Lepas dah sahkan kehadiran di http://www.lmsipda.net/konvo2013/B6semakstatus.php, ingatkan dah tak perlu surat menyurat, tapi bila HEP dah bagi notis tu, saya turutkan sahaja.

Dua urusan yang perlu diselesaikan segera ialah:
  1. Hantar Surat Maklum Balas Pengesahan Kehadiran. Borang boleh dimuat turun di sini: Dokumen Google.
  2. Hantar bersama wang pos bayaran konvokesyen. Ijazah dan Transkrip Akademik tidak akan diserahkan kepada graduan yang tidak membuat bayaran.

P/s: Maklumat lanjut boleh jenguk tulisan yang sebelumnya.


2 Buah Fikiran Pengunjung:

Catat Ulasan

Penulis mengalu-alukan sebarang perkongsian maklumat, komen, cadangan penambahbaikan, dan respons untuk untuk meningkatkan mutu kandungan dan penulisan di blog ini. Hantarkan maklum balas melalui ruangan komen atau emelkan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com.

Jangan lupa untuk menjadi pengikut setia, klik 'FOLLOW' sekarang! (◕‿◕)

...Tulisan Rakan Blogger