Segala cadangan, perkongsian, komen, kritikan membina, teguran atau apa juga respons kepada pihak penulis, bolehlah diajukan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com. Terima kasih atas kunjungan...

Tentang Kamu: Kelakuan dan Personaliti Saya !

Posted by Ahsfantasy Ryu Jumaat, April 26 6 Buah Fikiran Pengunjung
Dalam kehidupan ni, kadang-kadang kita temui banyak perkara yang aneh. Daripada keanehan yang kita jumpa tu, tak semua jawapan kita temui. Tapi cukup dengan kita yakin bahawa tiap sesuatu itu berlaku atas alasan sendiri, yang terkadang kita tak mengerti, pasti kita senang hati. Banyak perkara yang Allah rahsiakan daripada kita. 

"Don’t get confused between my personality & my attitude. My personality is who i am, my attitude depends on who you are."

Kadang-kadang kita dilayan baik oleh orang jahat. kadang-kadang kita dilayan jahat oleh orang baik.. Cukup-cukuplah kita tahu betapa senang untuk mengubah diri sendiri daripada nak ubah orang lain. Jom muhasabah diri. Barangkali ada sesuatu yang tak kena pada diri.

6 Buah Fikiran Pengunjung:

Catat Ulasan

Penulis mengalu-alukan sebarang perkongsian maklumat, komen, cadangan penambahbaikan, dan respons untuk untuk meningkatkan mutu kandungan dan penulisan di blog ini. Hantarkan maklum balas melalui ruangan komen atau emelkan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com.

Jangan lupa untuk menjadi pengikut setia, klik 'FOLLOW' sekarang! (◕‿◕)

...Tulisan Rakan Blogger