Segala cadangan, perkongsian, komen, kritikan membina, teguran atau apa juga respons kepada pihak penulis, bolehlah diajukan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com. Terima kasih atas kunjungan...

Tingkat 1000 'Like' di 'Facebook Fanpage' Serendah RM10

Posted by Ahsfantasy Ryu Rabu, April 17 0 Buah Fikiran Pengunjung
Bilangan atau jumlah Like di fanpage Facebook akan dapat meningkatkan keyakinan pengguna atau pembaca atau pembeli menerusi laman tersebut. Tiada masa atau sukar untuk mempromosikan fanpage anda? Upah sahaja seseorang untuk melaksanakan kerja tersebut. Pasti puas hati.

Dalam kebosanan menerewang di laman-laman perniagaan, saya temui satu laman yang telah menyediakan khidmat menarik bilangan Like ke fanpage dengan harga yang murah, serendah RM 10. Jika berminat boleh ke laman tersebut: Murahnya.My. Selamat membeli belah..

P/s: Tengah nak naikkan bilangan like di Facebook CikguAyu dot My secara manual.

0 Buah Fikiran Pengunjung:

Catat Ulasan

Penulis mengalu-alukan sebarang perkongsian maklumat, komen, cadangan penambahbaikan, dan respons untuk untuk meningkatkan mutu kandungan dan penulisan di blog ini. Hantarkan maklum balas melalui ruangan komen atau emelkan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com.

Jangan lupa untuk menjadi pengikut setia, klik 'FOLLOW' sekarang! (◕‿◕)

...Tulisan Rakan Blogger