Segala cadangan, perkongsian, komen, kritikan membina, teguran atau apa juga respons kepada pihak penulis, bolehlah diajukan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com. Terima kasih atas kunjungan...

Logo Rasmi IPG Kampus Tengku Ampuan Afzan

Posted by Ahsfantasy Ryu Sabtu, Februari 20 2 Buah Fikiran Pengunjung

Kebiasaannya, sukar untuk mencari logo rasmi institut Pendidikan Guru Kampus Tengku Ampuan Afzan (IPGTAA). Mohon pertolongan daripada mana-mana enjin pencarian, sudah pasti banyak versi yang muncul mengikut era image tersebut dimuat naik. Bagi memudahkan rakan-rakan yang memerlukan logo terbaru untuk kerja-kerja yang berkaitan dan juga diri sendiri, elok kiranya saya muat naik logo terbaru ini di sini.

Mungkin dek kerana nama institut pendidikan ini kerap juga bertukar, bermula dengan nama Maktab Perguruan, Institut Perguruan, Institut Pendidikan Guru Malaysia dan muncullah nama yang sebenarnya; Institut Pendidikan Guru Kampus Tengku Ampuan Afzan. Tapi bukan itu permasalahannya kerna kita harus menerima sebarang pembaharuan dan perubahan untuk membayar harga sebuah kemajuan! Semoga mendapat manfaat bersama!

Update: Untuk mendapatkan Logo IPGM induk yang terbaru, sila klik Logo Rasmi Institut Pendidikan Guru (IPG).

2 Buah Fikiran Pengunjung:

Catat Ulasan

Penulis mengalu-alukan sebarang perkongsian maklumat, komen, cadangan penambahbaikan, dan respons untuk untuk meningkatkan mutu kandungan dan penulisan di blog ini. Hantarkan maklum balas melalui ruangan komen atau emelkan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com.

Jangan lupa untuk menjadi pengikut setia, klik 'FOLLOW' sekarang! (◕‿◕)

...Tulisan Rakan Blogger