Segala cadangan, perkongsian, komen, kritikan membina, teguran atau apa juga respons kepada pihak penulis, bolehlah diajukan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com. Terima kasih atas kunjungan...

Video Malaikat di Atas Kaabah: Bohong!!!

Posted by Ahsfantasy Ryu Selasa, Ogos 31 11 Buah Fikiran Pengunjung
Gelombang Facebook mamang tak boleh nak didebat, memang sangat bergelombang! kira-kira tiga minggu yang lalu kawan rapat saya ada bertanya, "Yu, awak dah tengok video malaikat atas Kaabah ni???", kemudian jawab saya "Sohih ae video tu awak?", Then buah hati dia menyambung "Tak boleh nak percaya sangat dalam Facebook tu"... Hmm, sememangnya saya ni jenis yang susah nak terus percaya sesuatu perkara, sangat ragu-ragu.

Saya pun tanya la pendapat 'seseorang' ni, then dia cakap "Tengok tu boleh tapi kalau percaya tu, tak perlu". Yeah, I got the answer!


Bila dah blogwalking tadi pula, secara tak sengaja semasa buat kunjung balas di laman Eel Sabahan, ada cerita tentang video tu. Kesimpulannya, semua itu adalah satu PEMBOHONGAN, jangan mudah percaya dan keliru, kita punya akal untuk menilai. Waspada itu perlu...

Buat kawan-kawan, cuba tengok video jawapan kepada video tersebut ni, komen kalian???

11 Buah Fikiran Pengunjung:

Catat Ulasan

Penulis mengalu-alukan sebarang perkongsian maklumat, komen, cadangan penambahbaikan, dan respons untuk untuk meningkatkan mutu kandungan dan penulisan di blog ini. Hantarkan maklum balas melalui ruangan komen atau emelkan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com.

Jangan lupa untuk menjadi pengikut setia, klik 'FOLLOW' sekarang! (◕‿◕)

...Tulisan Rakan Blogger