Segala cadangan, perkongsian, komen, kritikan membina, teguran atau apa juga respons kepada pihak penulis, bolehlah diajukan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com. Terima kasih atas kunjungan...

Sayang Tak ditakdirkan Bersama

Posted by Ahsfantasy Ryu Jumaat, September 3 4 Buah Fikiran Pengunjung
Kalau dulu dia sayang awak sangat-sangat dan awak pun sayang dia sangat-sangat... tapi atas alasan suratan takdir tak menyebelahi kalian then awak dan dia terpaksa berpisah kerana suatu ketentuan yang lain... selepas kalian terpaksa melangkah pergi walaupun dalam hati, sama-sama tak merelakan... boleh ker awak lupakan dia buat selama-lamanya? Yakinkah awak bahawa takkan ada satupun hal yang akan mengingatkan awak tentang dia? Walaupun dia yang terindah pernah awak miliki?!!

Dalam saat awak sendiri tak tahu kenapa mesti begitu, jua awak bingung di mana silapnya langkah awak dan dia, tanpa duka dan sengketa tapi sekelip mata awak dan dia terpaksa mengucapkan "selamat tinggal"... tegakah hati awak untuk dunia yang lain tanpa menoleh bertanyakan khabar tentang orang yang pernah awak sayang??? Berfikirlah sejenak tentang dia, apa awak sanggup morosakkan hati yang setia? Ego awak semakin menggila!

P/s: Hey, CINTA bukan sekadar bermain kata!
*untuk awak yang telah menyakiti dia dan berlagak seperti tiada apa*

4 Buah Fikiran Pengunjung:

Catat Ulasan

Penulis mengalu-alukan sebarang perkongsian maklumat, komen, cadangan penambahbaikan, dan respons untuk untuk meningkatkan mutu kandungan dan penulisan di blog ini. Hantarkan maklum balas melalui ruangan komen atau emelkan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com.

Jangan lupa untuk menjadi pengikut setia, klik 'FOLLOW' sekarang! (◕‿◕)

...Tulisan Rakan Blogger