Segala cadangan, perkongsian, komen, kritikan membina, teguran atau apa juga respons kepada pihak penulis, bolehlah diajukan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com. Terima kasih atas kunjungan...

30863 Calon PMR 2010 Peroleh A Semua Mata Pelajaran

Posted by Ahsfantasy Ryu Khamis, Disember 23 28 Buah Fikiran Pengunjung
Setiap kali pengumuman keputusan, kebanyakkan graf mencatatkan pencapaian kecemerlangan semakin meningkat bukan? Tahun lepas 28188 calon mendapat keputusan semua A, tahun ni 30863 orang, maka meningkatlah! Alhamdulillah jika penanda aras pencapaian yang digunakan adalah pegun. Kadangkala rasa macam nak ambil PMR semula, nak lengkapkan lompang A... Ah, lupakan sahaja!

Cuma nak ingatkan kat mereka yang bakal duduk di tingkatan 4 ni, sila jangan jadikannya sebagai taman bulan madu ya. Kalu dulu senior bagi nasihat macam ni, saya akan cakap dalam hati, "memang potong stim orang nak enjoy betul, bising betul nak nasihat-nasihat orang walhal dia dulu pun macam tu juga," Okay, kalau kamu degil macam ni, jangan pula menyesal di kemudian hari ya!

Masa orang nasihat, tak nak dengar. Bila dah dapat result SPM nanti ha tahulah. Silap-silap haribulan, kuning dinding rumah kamu buat sapu hingus. Tak campur lagi bila kene membebel kat ratu. Oh, no! Adik-adik sila belajar bersungguh-sungguh.

P/s: Entah apa melalut, tapi cuma nak ucapkan tahniah kat semua candidate PMR 2010. Peace!

28 Buah Fikiran Pengunjung:

Catat Ulasan

Penulis mengalu-alukan sebarang perkongsian maklumat, komen, cadangan penambahbaikan, dan respons untuk untuk meningkatkan mutu kandungan dan penulisan di blog ini. Hantarkan maklum balas melalui ruangan komen atau emelkan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com.

Jangan lupa untuk menjadi pengikut setia, klik 'FOLLOW' sekarang! (◕‿◕)

...Tulisan Rakan Blogger