Segala cadangan, perkongsian, komen, kritikan membina, teguran atau apa juga respons kepada pihak penulis, bolehlah diajukan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com. Terima kasih atas kunjungan...

Feedback Blog Blogger Peramah

Posted by Ahsfantasy Ryu Rabu, Disember 22 61 Buah Fikiran Pengunjung
Sudah lebih 24 jam saya melancarkan pencarian ini atas dasar kepercayaan anda terhadap diri sendiri, kepercayaan saya kepada rakan-rakan saya, kepercayaan rakan-rakan saya terhadap rakan-rakannya dan seterusnya, maka wujudlah himpunan blogger peramah di laman http://bloggerperamah.blogspot.com/.

Saya juga telah menutup ruangan komen di post Pencarian Blogger Peramah 2011 kerana kuorta 108 blogger telahpun dipenuhi. saya dengan rendah diri dan berbesar hati ingin mendapatkan pandangan, cadangan atau pendapat kalian terhadap http://bloggerperamah.blogspot.com/. Adakah pesertanya perlu ditambahkan atau dikurangkan atau sebagainya.

P/s: Ayuh beramah mesra di http://bloggerperamah.blogspot.com/

61 Buah Fikiran Pengunjung:

Catat Ulasan

Penulis mengalu-alukan sebarang perkongsian maklumat, komen, cadangan penambahbaikan, dan respons untuk untuk meningkatkan mutu kandungan dan penulisan di blog ini. Hantarkan maklum balas melalui ruangan komen atau emelkan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com.

Jangan lupa untuk menjadi pengikut setia, klik 'FOLLOW' sekarang! (◕‿◕)

...Tulisan Rakan Blogger