Segala cadangan, perkongsian, komen, kritikan membina, teguran atau apa juga respons kepada pihak penulis, bolehlah diajukan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com. Terima kasih atas kunjungan...

Bloglist 2011: Selamat Datang Tahun Baru

Posted by Ahsfantasy Ryu Sabtu, Disember 4 58 Buah Fikiran Pengunjung
[sticky post: please scroll down] Abang Ben yang handsome tu dah nak bubarkan bloglist dia. I pun nak ikut jejak langkah dia, nak bubarkan senarai blog di parlimen ahsfantasy24 ni. Kalau ada sesiapa nak duduk dalam hati I, nak I letakkan link blog kalian di laman blog I, sila tinggalkan link dalam ruangan komen kat bawah ni ya... Kira kita ex-change link la ya, u dalam hati I, I dalam hati you, okay? Love all of u, mmmuah!



58 Buah Fikiran Pengunjung:

Catat Ulasan

Penulis mengalu-alukan sebarang perkongsian maklumat, komen, cadangan penambahbaikan, dan respons untuk untuk meningkatkan mutu kandungan dan penulisan di blog ini. Hantarkan maklum balas melalui ruangan komen atau emelkan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com.

Jangan lupa untuk menjadi pengikut setia, klik 'FOLLOW' sekarang! (◕‿◕)

...Tulisan Rakan Blogger