Segala cadangan, perkongsian, komen, kritikan membina, teguran atau apa juga respons kepada pihak penulis, bolehlah diajukan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com. Terima kasih atas kunjungan...

Susulan Kenaikan Harga: Facebook PM diserang

Posted by Ahsfantasy Ryu Sabtu, Disember 4 15 Buah Fikiran Pengunjung
Susulan daripada kenaikan harga petrol dan gula bermula hari ini mencetuskan kemaraan banyak pihak. Sejak semalam saya perhatikan profil Facebook milik Perdana Menteri kita, Dato' Seri Najib Tun Abdul Razak kelihatan agak meriah dengan sindiran, kutukan, kritikan, tazkirah dan sebagainya oleh rakyat jelata yang prihatin terhadap hak mereka. Ada juga rakyat yang turut mengheret nama Datin Seri Rosmah mansor dalam konflik ini.

Sebelum ini PM menyuarakan rasa terharu kerana laman profil Facebooknya disukai oleh lebih 500,000 pengguna, rasanya sejak kenaikan harga barang ni rasanya PM semakin terharu kerana ramai yang bukan hanya klik butang 'like' tetapi juga meninggalkan komen dan rasa hati. Alhamdulillah...

Satu wawancara khas rasanya perlu untuk meredakan hati rakyat, ini perkara serius. Nyatakan keadaan yang sebenar-benarnya tanpa menggunakan sebarang dalih. Rakyat bukan buta dan tuli, namun pendekatan pelaksanaannya harus diteliti.

P/s: Duit jatuh dari langit, saya sedang menunggu!

15 Buah Fikiran Pengunjung:

Catat Ulasan

Penulis mengalu-alukan sebarang perkongsian maklumat, komen, cadangan penambahbaikan, dan respons untuk untuk meningkatkan mutu kandungan dan penulisan di blog ini. Hantarkan maklum balas melalui ruangan komen atau emelkan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com.

Jangan lupa untuk menjadi pengikut setia, klik 'FOLLOW' sekarang! (◕‿◕)

...Tulisan Rakan Blogger