Segala cadangan, perkongsian, komen, kritikan membina, teguran atau apa juga respons kepada pihak penulis, bolehlah diajukan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com. Terima kasih atas kunjungan...

Adinda Evans Bangga Mengaku Sudah Main dan Tiada Dara

Posted by Ahsfantasy Ryu Sabtu, Jun 4 30 Buah Fikiran Pengunjung
Okay bila dah jarang blogging, ada banyak benda yang saya terlepas pandang. Pagi tadi lepas hantar Ieyda Achieda ke terminal bas, beli Harian Metro. Bila masuk muka surat 27, terpampang tajuk 'Bangga Hilang Dara, Remaja Berusia 14 Tahun Buat Pengakuan Di Interet Terima Kecaman Ramai'. Eh, ni pasti ada kaitan dengan blog dan blogger! Ya, dia seorang blogger, Nadia Elliza / Lee Milano' a.k.a. Adinda Evans.

Kisah ni bising kat media sebab kes ni berlaku pada remaja bawah umur. Adinda Evans ni pelajar tingkatan dua, budak Puchong. Kalau betul, harap-harap ada ruang dan kesempatan untuk memperbetul keadaan pada sisa umur yang masih ada. Kita bukan sesiapa untuk hukum dia kan?

Blog dia? Nah, alamat blog Lee Milano'. Nafsu membaca turun mendadak apatah lagi nak kena terang mata baca blog Adinda Evans tu. Dah siap masuk Harian Metro, tapi rupa-rupanya tu hanyalah Viral Marketing untuk filem pertama Obefiend Network yang berjudul Aku Dah Maen  yang dicetuskan oleh Amir Maharaja Lawak

Hahaha, memang lawak! Kalau betul ni hasil tangan Amir Maharaja Lawak, memang kamu hebat sebab dah buat blogger tu popular, blog tu ramai pengikut, wartawan tersentak, polis-polis terpinga-pinga dan orang kementerian kebingungan. Malas nak buat kesimpulan, bila dah jenguk blog-blog yang tulis pasal ni, pandai-pandailah buat konklusi sendiri ya teman-teman.

P/s: Cakap siang pandang-pandang.

30 Buah Fikiran Pengunjung:

Catat Ulasan

Penulis mengalu-alukan sebarang perkongsian maklumat, komen, cadangan penambahbaikan, dan respons untuk untuk meningkatkan mutu kandungan dan penulisan di blog ini. Hantarkan maklum balas melalui ruangan komen atau emelkan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com.

Jangan lupa untuk menjadi pengikut setia, klik 'FOLLOW' sekarang! (◕‿◕)

...Tulisan Rakan Blogger