Segala cadangan, perkongsian, komen, kritikan membina, teguran atau apa juga respons kepada pihak penulis, bolehlah diajukan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com. Terima kasih atas kunjungan...

Bodoh Kerana Masa Silam

Posted by Ahsfantasy Ryu Selasa, Februari 14 40 Buah Fikiran Pengunjung
Aneh. Saat ini aku masih mampu mendengar keluh kesah kamu biarpun aku rasa ia telah bermula sejak berkurun yang lalu. Aku tidak jemu untuk turut memujuk hati kamu, meski terkadang aku dilemparkan persoalan yang terlalu bodoh!

Sayang, dengar kataku, silam itu telah berlalu dan sudah tidak boleh diubah-ubah. Jangan kau sia-siakan hari ini untuk meratapi silam engkau yang penuh  kekecewaan, kelak hari ini juga akan menjadi silam yang paling bodoh dan mengecewakan tatkala munculnya mentari esok hari.

P/s: Terkadang kita terlalu sibuk dengan masa silam sehingga terlupa akan masa depan. Jangan pernah lupa, masa tidak akan sesekali terhenti.

40 Buah Fikiran Pengunjung:

Catat Ulasan

Penulis mengalu-alukan sebarang perkongsian maklumat, komen, cadangan penambahbaikan, dan respons untuk untuk meningkatkan mutu kandungan dan penulisan di blog ini. Hantarkan maklum balas melalui ruangan komen atau emelkan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com.

Jangan lupa untuk menjadi pengikut setia, klik 'FOLLOW' sekarang! (◕‿◕)

...Tulisan Rakan Blogger