Segala cadangan, perkongsian, komen, kritikan membina, teguran atau apa juga respons kepada pihak penulis, bolehlah diajukan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com. Terima kasih atas kunjungan...

Muat Turun Manual Kajian Tindakan EPRD

Posted by Ahsfantasy Ryu Selasa, Jun 26 8 Buah Fikiran Pengunjung
Musim yang sepatutnya bermusimkan kajian tindakan ataupun action research. Pensyarah cakap nanti kena guna Manual Kajian Tindakan sebagai panduan penulisan. Kalau tak nanti penulisan jadi haru biru. Markah B untuk proposal tu sepatutnya pengajaran supaya dihentikan perangai acuh tidak acuh. Harap-harap Ringlet beri semangat baru.

Masa nak muat turun Manual Kajian Tindakan tempoh hari, banyak sumber yang kena block. Tak dapat tembus wireless. Ni saya tempek pautan bagi pengguna wireless yang kedekut. Buat rujukan saya dan mereka yang memerlukan.

P/s: Selamat menyiapkan kajian tindakan buat kawan-kawan IPG semester 8 !

8 Buah Fikiran Pengunjung:

Catat Ulasan

Penulis mengalu-alukan sebarang perkongsian maklumat, komen, cadangan penambahbaikan, dan respons untuk untuk meningkatkan mutu kandungan dan penulisan di blog ini. Hantarkan maklum balas melalui ruangan komen atau emelkan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com.

Jangan lupa untuk menjadi pengikut setia, klik 'FOLLOW' sekarang! (◕‿◕)

...Tulisan Rakan Blogger