Segala cadangan, perkongsian, komen, kritikan membina, teguran atau apa juga respons kepada pihak penulis, bolehlah diajukan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com. Terima kasih atas kunjungan...

Tips Memilih Pasangan Saat Kau Ada Yang Kedua

Posted by Ahsfantasy Ryu Khamis, Jun 21 26 Buah Fikiran Pengunjung
Bila dah mula masuk kampus ni, larut malam pun dah tak perasan. Jumpa kawan-kawan setelah 3 minggu tak jumpa, memang banyak cerita. Banyak juga kejutan yang dibawa. Isu yang paling hangat dan hangit semestinya tentang pasangan. Dua orang dah kahwin, lagi tiga orang yang masih terpinga-pinga. Bawah ni sembang-sembang anak dara. Jadi tak ditumpukan kepada tips memilih bagi yang dah berumah tangga. Peace!
Bila tiba tentang pilihan. Pertama dan yang kedua. Kita mula menyoal yang mana satu perlu kita pilih tanpa penyesalan di kemudian hari. Kawan saya cakap, "kalau kau ada pilihan yang kedua, kau pilih yang pilihan yang kedua". Ya, confirm saya akan garu kepala sambil tanya, "kenapa?" Kemudian dia cakap, "pilih yang kedua. Sebab kalau kau betul-betul sayangkan yang pertama, kau takkan jatuh cinta pada yang kedua." Dia gelak.

P/s: Dan apa yang dia cakap tu buat saya termenung sampai terlena. Komen?

26 Buah Fikiran Pengunjung:

Catat Ulasan

Penulis mengalu-alukan sebarang perkongsian maklumat, komen, cadangan penambahbaikan, dan respons untuk untuk meningkatkan mutu kandungan dan penulisan di blog ini. Hantarkan maklum balas melalui ruangan komen atau emelkan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com.

Jangan lupa untuk menjadi pengikut setia, klik 'FOLLOW' sekarang! (◕‿◕)

...Tulisan Rakan Blogger