Segala cadangan, perkongsian, komen, kritikan membina, teguran atau apa juga respons kepada pihak penulis, bolehlah diajukan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com. Terima kasih atas kunjungan...

Kepercayaan Yang Runtuh

Posted by Ahsfantasy Ryu Jumaat, Julai 27 22 Buah Fikiran Pengunjung
Terasa seperti segalanya hambar meski saling mengucap rindu. Jauh dan dekat dibiar serupa umpama tiada apa yang berbeda. Lirik mata tidak lagi galak bercerita, memang dia gusar bertentang mata. Sembunyi suara seperti ada yang tak kena, memang nampak tipis untuk kembali bersama.

Dia telah khianati ikrar yang dia cipta. Dia telah runtukan kepercayaan yang dia bina. Dia biar air mata saksi dia beraksi dusta. Dia telah buktikan segalanya sia-sia. Sekali lagi dia membuat cereka, menagih kasih yang semakin jauh dari dia. Biar sahaja dia tampak mulia, asal kau tahu siapa dia.

22 Buah Fikiran Pengunjung:

Catat Ulasan

Penulis mengalu-alukan sebarang perkongsian maklumat, komen, cadangan penambahbaikan, dan respons untuk untuk meningkatkan mutu kandungan dan penulisan di blog ini. Hantarkan maklum balas melalui ruangan komen atau emelkan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com.

Jangan lupa untuk menjadi pengikut setia, klik 'FOLLOW' sekarang! (◕‿◕)

...Tulisan Rakan Blogger