Segala cadangan, perkongsian, komen, kritikan membina, teguran atau apa juga respons kepada pihak penulis, bolehlah diajukan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com. Terima kasih atas kunjungan...

Temu Duga SPP Bagi Bakal Guru IPG Malaysia 2013

Posted by Ahsfantasy Ryu Selasa, November 6 6 Buah Fikiran Pengunjung
Semalam sepatutnya jadi hari yang paling gembira sebab saya insya-Allah tak akan hadap mana-mana kertas peperiksaan lagi di peringkat Ijazah ni. Tapi tiba-tiba rasa tak berapa nak gembiralah bila pihak HEP maklumkan bahawa surat pengesahan tarikh temuduga iaitu pada 26, 27,28 & 29 November 2012 tu terbatal. Rasa macam gelap. Apa-apa hal nanti akan dimaklumkan semula dan kami perlu buat permohonan untuk ditemu duga dan mohon melalui http://www.jobsmalaysia.gov.my/jcs/index.faces. Kena berdaftar di situ.

Khabarnya selagi tidak ditemu duga, kami tidak akan ditempatkan di mana-mana sekolah. Dan tarikh temu duganya entah bila, isi kekosongan katanya. Kami juga disarankan cari kerja lain terlebih dahulu. Macam menarik sangat penghujung pengajian kali ini. Tak tahu nak cakap apa, cuma sentiasa harap yang terbaik untuk semua. Doa.

P/s: Jom pergi Kursus Pergigian. Ouch!

6 Buah Fikiran Pengunjung:

Catat Ulasan

Penulis mengalu-alukan sebarang perkongsian maklumat, komen, cadangan penambahbaikan, dan respons untuk untuk meningkatkan mutu kandungan dan penulisan di blog ini. Hantarkan maklum balas melalui ruangan komen atau emelkan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com.

Jangan lupa untuk menjadi pengikut setia, klik 'FOLLOW' sekarang! (◕‿◕)

...Tulisan Rakan Blogger